Kuchařské čarování
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
České Budějovice
Super rychlý paštikový krém, staročeský pudink s uzeným jazykem, smažený brzlík. Recepty na takové pochutiny nabídne ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Pak přijde na řadu volba mezi křidýlkem a stehýnkem, myšleno tím z kuřete jako hlavní chod, a na závěr věhlasný čokoládový dezert.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Škvarková bábovka od Jiřiny Horňákové
Pochoutkový rok
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Zdraví v lahvi: Rajčatová šťáva je ideální pro boj s nedostatkem železa a zinku
Babské rady
-
Tlustá tak akorát 1 + recept na Masarykovo cukroví
Na nedělní vlně Hradce Králové
-
O radosti z jídla i ze života: Alergie. Jak hledat alergeny v potravinách a co dělat v restauracích
Jezte, ať vám to sluší
-
Pod vlivem kultu: Colonia Dignidad. Zneužívání dětí a otrocké práce pod ochranou Pinocheta
Historie Plus
-
O Karlu Krylovi s historikem Michalem Stehlíkem
Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín