Pochoutkový rok
Uzené s povidlovou omáčkou uvařil Rudolf Cibulka. Neotřelá kombinace chutí spolu ladí dokonale
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jednoduché, rychlé a vynikající. Povidla, skořice, citron i rum je kombinace, která se překvapivě krásně snoubí. Vývar z uzeného všechny chutě dokonale spojí. Nevšední propojení ingrediencí nám předvedl Rudolf Cibulka z Šošůvky v Jihomoravském kraji. Nabídl typický moravský pokrm, který si zamilujete.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slané makové čtverečky Jany Prudičové
Pochoutkový rok
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Nákyp z vařeného citrónu podle receptu z České kuchařky Marie Axamitové z roku 1894
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Bramborové šišky s opečenými meruňkami, vše přelité máslem. Oranžové ovoce, které Češi prostě milují
Vaříme s Habadějem
-
Rané brambory patří mezi základní potraviny a všichni je milujeme
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Kuřecí stehýnka s citronem a česnekem. Nebojte se zajímavé kombinace
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Perníkový závin
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Lydie Romanská: Kletba podle Justiny
Četba na pokračování
-
Tip
-
Bazalka: Do jakých jídel a salátů se hodí?
Abeceda potravin